TotallyHaywardLogo
LO-Hayward-Logo_RGB
tZwembad is “TOTALLY HAYWARD PARTNER”. Hierdoor kunnen we als voornaamste voordeel een uitgebreide garantie verzorgen op de ganse productlijn.

AFWERKING ...

Wij laten de keuze voor de gebruikte materialen volledig aan jou over, zij het met het gepaste advies. Aan jou dus om te kiezen tussen o.a. een liner, tegels of bloot geschuurd beton… De mogelijkheden zijn bijna oneinding en kunnen we aanpassen aan uw wensen. Vanzelfsprekend lichten we graag de voor- en nadelen van deze toe.

LINER

TEGELS

GESCHUURD BETON

tZwembad betegeld bad

FILTERINSTALLATIE ...

Niks erger dan ’s ochtends klaar staan voor een frisse duik om dan vast te stellen dat je zwembadwater er nogal groen uitziet. Moeten we je nog zeggen dat een degelijke filterinstallatie erg belangrijk is?

Ook hier bieden we een ruime keuzevrijheid, afhankelijk van je verwachtingen en je budget.

AUTOMATISCH CHLOOR/PH

ZOUTELECTROLYSE

100% ECOLOGISCH

tzwembad zoutelectrolyse

VERWARMING ...

Wil je van de prille lente tot de late herfst kunnen genieten van je zwembad, dan is een goede verwarmingsinstallatie onontbeerlijk. We adviseren steeds een full inverter warmtepomp, momenteel de meest milieuvriendelijke en op termijn goedkoopste verwarmingsbron.

tZwembad hayward warmtepomp full inverter

AFDEKKING ...

Een goede zwembadafdekking of –rolluik is essentieel voor je zwembad. Niet alleen heeft een belangrijke impact op de look van je zwembad, bovendien zorgt het voor de nodige isolatie en veiligheid. Tzwembad werkt met verscheidene rolluiksystemen in verschillende prijsklassen. Wij gaan met jou graag dieper in op de verschillende mogelijkheden.

Website door PVU-Services … www.pvuservices.be